Facebook

Messenslijpen 19 december!

Donderdag 19 december komt de messenslijper langs. Lever uw messen uiterlijk woensdag 18 december in, vanaf vrijdag 20 december kunt u de messen weer geslepen ophalen.

Demeyere koekenpannen actie!

De Alu pro koekenpannen van het Belgische merk Demeyere zijn als beste uit de consumententest gekomen. De anti-aanbaklaag van deze pannen is voedselveilig en gemakkelijk schoon te maken. Perfect voor het bakken van eieren, pannenkoeken, vis en aardappelen. Verkrijgbaar in de maten 20cm tot 32cm. Speciale aanbieding: set van 20cm en 24cm koekenpan van €168,- nu voor €115,-!

 

 

Keuken- en theedoeken van Bunzlau Castle!

De textielcollectie van Bunzlau Castle wordt regelmatig uitbereid met nieuwe decors. Geruite decors, kippen en koeien, bloemen en effen doeken. Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, per stuk €7,95.

Actie Scanpan tajine!

Maak een heerlijk stoofgerecht in een tajine. Scanpan maakt deze mooie tajines in Denemarken. De onderkant is gemaakt van RVS met een dikke bodem, geschikt voor iedere warmtebron inclusief inductie. De bovenkant is gemaakt van aardewerk. Verkrijgbaar in 28cm €119,- en 32cm €139,-