Facebook

Wüsthof Kitchensurfer!

Het nieuwe mes van Wüsthof is de kitchensurfer. Dit handige keukenmesje is kleiner dan een koksmes en net iets groter dan een officemesje. Hierdoor is de kitchensurfer ook gemakkelijk te gebruiken om een sjalotje hakken, tomaten te snijden, kortom een alleskunner in de keuken!€39,95

Nieuwe streetfoodplanken van Puur Hout!

De nieuwe beukenhouten streetfoodplanken van Bowls & Dishes zijn leuk om te gebruiken. De verschillende vakken voor hapjes en gerechtjes zijn ideaal voor shared dining. Deze extra dikke planken zijn gemaakt van gestoomd Europees beukenhout met handige lederen handgrepen. Vanaf € 8,95 in verschillende soorten en maten.

 

De nieuwe Ottolenghi!

Simple, het nieuwe kookboek van Ottolenghi! Snel, Ingrediënten, Maak van tevoren, Provisiekast, Eenvoudiger dan u denkt, Lui. Kortom een perfect receptenboek voor iedere dag! € 29,99.

Demeyere pastapan

De Demeyere pastapan is perfect voor het koken en afgieten van pasta. De RVS pan heeft een inhoud van 7l en een RVS pastainzet. Hiermee kunt u gemakkelijk afgieten. Natuurlijk kunt u de pan ook gebruiken voor soepen, stamppotten en mosselen. Nu voor € 99,-

 

 

Messenslijpen donderdag 25 oktober!

Donderdag 25 oktober komt de messenslijper langs. Lever uw messen uiterlijk woensdag 24 oktober in, vanaf vrijdag 26 oktober kunt u de messen weer geslepen ophalen.