Facebook

Messenslijpen donderdag 25 april!

Donderdag 25 april komt de messenslijper langs. Lever uw messen uiterlijk woensdag 24 april in, vanaf vrijdag 26 april kunt u de messen weer geslepen ophalen.

Workshop Big Green EGG 15 mei!

Schrijf je nu in voor een leerzame en gezellige workshop, koken op de Big Green EGG! Op woensdagavond 15 mei van 16.00u tot 20.15u leer je een menu te bereiden met allemaal lekkere ingrediënten en andere enthousiaste cursisten, alles gemaakt op een Big Green EGG. De workshop wordt gegeven door 2 Big Green EGG koks, stel al je vragen en leer alle ins en outs tijdens deze leuke avond. Prijs €80,- per persoon. Geef je nu op, Vol=Vol!

Neolea olijfolie uit Griekenland, 16 maart tasting!

Nieuw in ons assortiment is Neolea, heerlijke olijfolie uit Griekenland. Deze olie is zeer geschikt om te gebruiken bij salades, dippen, tapanades, bakken, maar ook om heerlijke desserts mee te maken. Zaterdag 16 maart kunt u de olijfolie van Neolea proeven en ontdekken wat je allemaal kunt bereiden met deze zeer goede olie!

Nieuw, de gadget van 2019!

Ideaal is de Meater, een draadloze thermometer voor in de keuken en op de BBQ. De Meater wordt geleverd in een houten doosje wat tevens de oplader is. Door de Meater-app te downloaden kun je op een eenvoudige manier op een afstand de temperatuur van je vlees, vis of bakproduct in de gaten houden en tot op de graad nauwkeurig bereiden. De Meater is verkrijgbaar in 2 modellen. Voor in de keuken, afstand max. 10 meter €89,-. Voor buiten op de BBQ, afstand max. 50 meter €109,-

Nieuw OXO groentehakker!

Nieuw in het al zeer uitgebreide assortiment van OXO, is de groentehakker. Met dit handige apparaatje kun je snel, schoon en gemakkelijk uien, courgette, champignons, meer groente en fruit fijn snijden. Daarna laat je het gemakkelijk in de pan of schaal glijden! Prijs € 32,95.